Kaakkois-Aasiassa ruokailuhetki on hyvin sosiaalinen ja yhdessä syömistä arvostetaan paljon. Samaan aikaan ruokailuun kuuluu rentous, jolloin annoksia voikin olla pöydässä useita samaan aikaan ja ne saapuvat missä järjestyksessä tahansa. Näin ollen à la carte –listallamme ei ole perinteistä alku- ja pääruokajakoa vaan annoksia voi valita menun eri osista vapaasti, omien makumieltymysten ja tilanteen mukaan. Suosittelemme makumatkan alkuun 2-3 eri snackia per henkilö ja lisäksi 2-3 erilaista jaettavaa annosta menun muista osioista, seurueenne koosta riippuen. Näina pääsette kokemaan Kaakkois-Aasian aromeja kokonaisvaltaisesti, annoksia sekoitellen ja omia uusia makujakokonaisuuksia luoden.
Savustettua lohta shiso -lehdellä,
paahdettua kookosta, taimenen mätiä
Sambalilla marinoitua tonnikalaa rapealla rapukeksillä
Marinoitua jakkihedelmää shiso -lehdellä,
tamarindia, paahdettua kookosta
Chili jam -maustettua ankkaa rapealla rapukeksillä
Päivän sashimilajitelma,
soija-mirin dressing,
korianteria, taimenen mätiä
Salaatti vihreästä papaijasta,
tomaattia, pitkäpapua, chiliä,
maapähkinää, tamarindia,
punainen `nahm jim´ -dressing
Marinoitua tofua, pikkelöityä viikunaa,
soija-mirin dressing
Pehmeäkuorista taskurapua,
vihreää mangoa, maapähkinää,
vihreä 'nahm jim' -dressing
Paahdettua kampasimpukkaa, viherää mangoa,
kurkkua, `nahm jim´, merileväkaviaaria
Enoki-sieniä, kiinankaalia,
maapähkinädressing
Raikasta daikon salaattia, savustettua kanaa,
`nahm jim jaew´, rapeaa kanannahkaa
Haudutettua, rapeaksi paistettua possua,
palmusokerikaramellia, korianteria
Paahdettua tofua, pitkäpapua,
thaibasilikaa, chiliä, villi-inkivääriä
Wokattua kalmaria, mustekalaa, thaibasilikaa, chiliä
Grillattua tiikeriravunpyrstöä vartaassa, kurkkurelissiä,
`green chili dipping sauce´
Grillattu entrecote-pihvi 300g, sambal oelek
Aromaattista mussaman currya,
haudutettua Iberico-porsaan poskea, korianteria
Aromaattista mussaman currya,
munakoisoa, lootuksen juurta
Päivän kalaa, kurkumacurrya, kookosöljyä
Rapeaa maa-artisokkaa,
sweet chili -dressing, korianteria
Vesikrassia, paksoita,
rapeaksi paistettua silkentofua
Tarolla maustettua marenkia,
valkosuklaa namelakaa, tapiokahelmiä
`Sticky rice´ jäätelökeksi,
mangoa, kookos tuile-keksiä
Pandanilla maustettua juustokakkua,
mandariinisorbettia, inkivääricrumblea
Banoffee-piiras,
suklaa-kookosmaitojäätelöä,
paahdettua maapähkinää
Lajitelma Farangin
jälkiruokia kahdelle
Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisten joukossa ajankohtaisia kuulumisiamme sekä lisätietoja tulevista tapahtumistamme.