Ajatus huippuluokan aasialaisesta ravintolasta syntyi jo vuosia ennen ravintolamme avaamista, kun Tomi Björck ja Matti Wikberg työskentelivät Helsingissä Michelin-tähditetyssä Chez Dominique -ravintolassa. Viiden vuoden suunnittelun ja lukuisten Kaakkois-Aasiaan suuntautuneiden työ- ja tutkimusmatkojen jälkeen kaksikon unelma toteutui ja Farang avasi ovensa elokuussa 2009. Siitä saakka ravintolamme on ollut tienraivaajan asemassa kaakkoisaasialaisten makujen ja uusien elämysten tarjoajana.
Haluamme tarjota vieraillemme autenttisia aasialaisia makuja sellaisina, kuin ne ovat. Tämä tarkoittaa hidasta hauduttelua, aromien harmoniaa ja intensiivisyyttä, parhaita raaka-aineita ja moderneja ruuanvalmistustekniikoita hyödyntäen. Yhdistelemme rohkeasti ja haemme koko ajan uusia ainesosia, opiskelemme tekniikoita sekä testaamme makuja. Lopputuloksena on aina loisteliasta ruokaa sekä sosiaalista, rentoa tunnelmaa ystävällisen ja asiantuntevan palvelun siivittämänä. Tavoitteemme on tällä tapaa tehdä jokaisesta hetkestänne ikimuistoinen riippumatta siitä, onko kyseessä iltalenkin jälkeinen snack-tuokio vaiko pitkä, hienostunut illallinen yritystapaamisen puitteissa.