Vastuullisuus
Vastuullinen toiminta niin raaka-aineisiin, henkilöstöömme kuin kierrätykseen liittyen on meille ensiarvoista. Teemme kaiken alusta saakka itse ja tiedämme, mistä raaka-aineet tulevat. Tavarantoimittajat ovat pitkäaikaisia kumppaneitamme, joiden kanssa työskentelemme läheisesti. Yhteistyökumppaniksemme valitsemme lajinsa parhaat, joiden toiminta perustuu eettisyyteen ja puhtaisiin raaka-aineisiin.
Käytämme mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ja luomua, kun se makumaailmamme mukaan on mahdollista. Kananmunat ovat vapaana kasvaneiden kanojen munia. Menun leipätuotteet leivotaan joko itse tai ravintolaperheeseemme kuuluvassa leipomo-ravintola Levainissa. Levainin toiminta nojaa pitkälti pien- ja lähimyllyjen sekä luomujauhojen käyttöön, sekä perinteen hapanjuurileivontaan.
Kierrätämme kaiken kierrätettävän ja muokkaamme annoskokoja palautteiden perusteella minimoidaksemme ruokahävikkiä. Pienemmille pöytäseurueille useat annokset ovat saatavilla puolikkaina, jolloin entisestään voimme pienentää hävikin määrää.
Kaikki lähtee kuitenkin henkilöstömme hyvinvoinnista, mihin kiinnitämme jatkuvaa huomiota. Tätä tukemaan meillä on mm. laajat työterveyspalvelut ja keskitymme ennen kaikkea työterveyden ylläpitoon.