Ruoka

Farangin ruoka perustuu tuoreuteen, käsityö- ja ammattitaitoon ja kovaan työhön. Kaikki valmistetaan ravintolan omassa keittiössä oikopolkuja karttaen. Kaikkeen on laitettu niin sydäntä kuin aikaakin.

Farangin ruoka on tuoretta, raikasta ja intensiivistä. Tuoreimmat saatavilla olevat raaka-aineet hankitaan mahdollisimman pitkälle lähituottajilta, mielellään myös luomutuotteina. Ruokien maku koostuu pitkälti yrteistä ja tuoreista vihanneksista, mikä luo vahvan pohjan myös kasvisruuille.

Ruoka tuodaan pöytään sellaisina kuin Wikberg ja Björck ovat ne Aasian-matkoillaan oppineet. Joukossa on myös paljon aromaattisia liemiä – Farangin ruoka perustuu ennen kaikkea aromaattisuuteen eli tulisen, happaman, suolaisen ja makean harmoniaan.

Farangin kaakkois-aasialainen ruokailutapa perustuu sosiaaliseen syömiseen, ruoan jakamiseen ja maistelemiseen. Hyvä ruoka, fiilis ja kokonaisvaltainen hyvä olo ajavat vauhdilla jäykkyyden ohi. Ole niin kuin syöt, nauti niin kuin taiteilet.