Ravintola ja tilat

Idea huippuluokan aasialaisesta ravintolasta syntyi jo vuosia sitten Farangin perustajien, Tomi Björckin ja Matti Wikbergin, työskennellessä Helsingissä Michelin-tähditetyssä Chez Dominique -ravintolassa. Viiden vuoden suunnittelun ja lukuisten Kaakkois-Aasiaan suuntautuneiden työ- ja tutkimusmatkojen jälkeen ravintola Farang avautui vihdoin elokuussa 2009.

Björck ja Wikberg tuovat Farangiin autenttisia aasialaisia makuja sellaisina kuin ne ovat. Tavoitteena on tarjota asiakkaille makujen harmoniaa parhaita raaka-aineita ja moderneja ruuanvalmistustekniikoita hyödyntäen. Opitut tekniikat, syödyt makukokemukset ja koetut elämykset toimivat taustana, kun Björck ja Wikberg luovat jotain, mitä kukaan muu ei ole Suomessa vielä tehnyt. Lopputuloksena on loisteliasta ruokaa sekä sosiaalista, rentoa tunnelmaa ilman turhaa fine dining -jäykistelyä.

Lämmin ja toimiva palvelu yhdistettynä Suomessa ainutlaatuiseen ruokaan ja sopiviin juomiin on yksi Farangin valttikorteista. Ravintolan henkilökunta on valmis tekemään jokaisesta kohtaamisesta ikimuistoisen riippumatta siitä, onko kyseessä iltalenkin jälkeinen olut vai pitkä, hienostunut illallinen yritystapaamisen puitteissa.

Lataa BW-Restaurants tilaesite (pdf)

 

ravintola klubi

kabinetti baari