Vappu 1.5.2018

Tervetuloa juhlistamaan vappua Farangiin 1.5.2018! Vappupäivänä tarjoilemme yhtä menukokonaisuutta koko pöytäseurueelle. Tarjolla on vaihtoehtoisesti vegemenu kasvisruokailijoille tai junior menu perheen pienimmille.
Otamme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat huomioon ennakkoon ilmoitetun perusteella.

MAISTELUMENU `MAY DAY FALANG´
59:- / hlö

GREEN SHELL MUSSEL `MANDARIN NAHM JIM´
vihersimpukka, mandariini `nahm jim´ -dressing, merileväkaviaaria

KAFFIR LIME SALMON, GREEN PAPAYA &
TOASTED COCONUT
kaffirlime marinoitua lohta, vihreää papaijaa ja banaaninkukkaa, grillattua pikkelöityä chiliä,
paahdettu kookos-limedressing

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia, rapeaa sitruunaruohoa
ja limenlehteä, rapeaa sipulia

SOUTHERN STYLE CURRY & BRAISED LAMB NECK
kookoscurrya, aromaattisessa kookosliemessä haudutettua karitsanniskaa, grillattua vihreää chiliä, pikkelöityä okraa

THAI JASMIN RICE – thai jasmiiniriisiä

`POMELO BALI BOBA´
tummasuklaakakkua, mustatee-riisimaitojäätelöä, minttutapiokaa, marinoitua litsiä, tuoretta pomeloa, valkosuklaacremé

 

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER  39:- / hlö

MAISTELUMENU `MAY´ VEGE
58:- / hlö

CHA PLU, `LOCAL TEMPEH´
kotimaista tempehiä, tamarindia, korianteria, kookospähkinää

GREEN PAPAYA SALAD & TOASTED COCONUT
vihreää papaijaa ja banaaninkukkaa, pikkelöityä okraa, kirsikkatomaattia, thaibasilikaa, paahdettu
kookos-limedressing

ROASTED BROCCOLINI & GAILAN `KHARAPAO´
paahdettua broccolinia, gailania ja paksoita,
villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´

GREEN CURRY & ASPARAGUS
vihreää currya, kiinalaista grillattua parsaa, sokerihernettä, thaibasilikaa, kookoskermaa

THAI JASMIN RICE – thai jasmiiniriisiä

HOLA HOLA 69 – PINEAPPLE ISLAND´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä,
grillattua ananasta, kookoskermalientä,
ananas-thaibasilikasorbettia

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER 39:- / hlö