Uudenvuodenaatto 31.12.2017

Tervetuloa juhlistamaan vuodenvaihdetta Farangiin!
Uudenvuodenaattona tarjoamme yhtä menukokonaisuutta, huomioimme allergiat ja erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitettujen mukaisesti. Myös vegaaninen maistelumenu on saatavilla ennakkotilauksella.

MAISTELUMENU `SAMUT SONGKHRAM´ 67/ hlö

CHA PLU, `KAFFIR CURED ALBACORE´
kaffirlimellä maustettua tonnikalaa cha plu -lehdellä,
paahdettua maapähkinää, merileväkaviaaria

GREEN SHELL MUSSEL `GREEN NAHM JIM ´
vihersimpukka, vihreä `nahm jim´ -dressing,
sitruunaruohoa, taimenenmätiä

SALMON SASHIMI `BLACKVINE & SESAME´
lohisashimia, seesami-mustariisietikkaa, aasialaisia yrttejä

BRAISED DUCK `TAMARIND & ROASTED RICE´
haudutettua ankankoipea, tuoretta banaaninkukkaa, inkivääriä,
minttua, paahdettua riisiä,
lime-tamarind dressing

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia,
riisiviinietikkaa, korianteria, chiliä

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

RENDANG CURRY & CARAMELIZED VEAL CHEEK
rendang currya, haudutettua vasikanposkea, paahdettua sipulia
ja kookosta, pikkelöityä inkivääriä, korianteria

THAI JASMIINIRIISIÄ

`HOLA HOLA 2018´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä,
vanilja-kookoskermalientä, kirsikka-litsisorbettia

`ONE NIGHT IN KO PHA NGAN´
karamellisoitua banaanikakkua, Sang Som -kinuskia,
rommi-ananassorbettia, maapähkinäkrokanttia

 

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER 52/hlö