Tasting menu

Farangin maistelumenu on tarkoin valittu kokonaisuus kaakkoisaasialaisten keittiöiden antimista. Istu, nauti ja anna makujen kuljettaa. Maistelumenut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

FARANG MAISTELUMENU 64

CHA PLU, `SMOKED SALMON´
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää,
paahdettua riisiä, taimenenmätiä

HAMACHI & SALMON SASHIMI `COCONUT & LIME´
hamachi- ja lohisashimia, kookoskerma-limedressing,
rapeaa sipulia

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua,
maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia,
riisiviinietikkaa

THAI-ROTI BREAD, MUSSAMAN CURRY

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

RENDANG CURRY & CARAMELIZED VEAL CHEEK
rendangcurrya, haudutettua vasikanposkea,
paahdettua sipulia ja kookosta,
pikkelöityä inkivääriä, korianteria

THAI JASMIN RICE

`ONE NIGHT IN KO PHA NGAN´
karamellisoitua banaanikakkua, Sang Som -kinuskia,
passioncrémeä, rommi-ananassorbettia,
maapähkinäkrokanttia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 42 / hlö

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER  56 / hlö

 

MAISTELUMENU `SALANAENG´ 69

GREEN SHELL MUSSEL `NAHM JIM´
vihersimpukka, punainen `nahm jim´ -dressing,
sitruunaruohoa, merileväkaviaaria

LAMB SAUSAGE `CHIANG MAI´, CHA PLU
Farangin lammasmakkaraa cha plu -lehdellä, chiliä,
sitruunaruohoa, kevätsipulia, vihreä `nahm jim´-dressing

RED CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, paahdettu punainen curry -dressing,
chiliä, vihreää pitkäpapua, paahdettua kookosta, thaibasilikaa

SZECHUAN PORK RIBS `SATAY´
szechuan maustettuja, grillattuja possun ribsejä,
pähkinäistä satay-kastiketta, maapähkinärelissiä,
kookoskermaa, sitruunaruohoa

SCALLOPS `TURMERIC CURRY´
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, katkarapua,
thaibasilikaa, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

MUSSAMAN CURRY, BRAISED LAMB NECK
mausteista mussaman currya, aromaattisessa kookosliemessä
haudutettua karitsanniskaa, paahdettua maapähkinää,
kookoskermaa, kookos-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`OLEANG´
Thai-kahvilla maustettu suklaa créme caramel

`MT. TAMBORA´
kaneli `sable´, lime-suolakaramellia, vadelmaa, sitruunaruoho-tapiokaa,
veriappelsiinisorbettia, marenkia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 46 / hlö

 

FARANG `VEGE´ MAISTELUMENU 62

CHA PLU, `LOCAL TOFU & TEMPEH´
kotimaista tofua ja tempehiä, tamarindia, korianteria, kookospähkinää

PORTOBELLO & DAIKON `VIETNAMESE´
marinoitua portobello sientä, pikkelöityä daikonia,
aasialaisia yrttejä, mustariisietikkadressing

RED CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, paahdettu punainen curry -dressing,
chiliä, vihreää pitkäpapua, paahdettua kookosta, thaibasilikaa

ROASTED CAULIFLOWER `KHARAPAO´
paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

RENDANG CURRY, ROASTED EGGPLANT
rendangcurrya, paahdettua thaimunakoisoa, cashewpähkinää, kookosta,
pikkelöityä inkivääriä, korianteria

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 26´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä,
mustikka-thaibasilikasorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 42 / hlö