Tasting menu

Farangin maistelumenu on tarkoin valittu kokonaisuus kaakkoisaasialaisten keittiöiden antimista. Istu, nauti ja anna makujen kuljettaa. Maistelumenut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

FARANG MAISTELUMENU 64

CHA PLU, `TEA SMOKED SALMON´
tee-savustettua lohta cha plu -lehdellä, paahdettua maapähkinää, taimenenmätiä

HAMACHI SASHIMI `COCONUT & LIME´
hamachi sashimia, kookoskerma-limedressing, aasialaisia yrttejä

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinä `nahm jim´ dressing

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa

THAI-ROTI BREAD, PHAENANG CURRY

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silkentofua

CARAMELIZED BEEF CHEEK `JUNGLE CURRY & CHILI JAM´
haudutettua häränposkea, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya, kookoskermaa, thaimunakoisoa, `nahm pla prik´ -dressing

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 23´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, mango-mandariinisorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 42 / hlö

 

100 Hügel Silvaner 2015, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Saksa – 16cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska– 24cl
Moscato d’Asti 2016, Paolo Saracco, Piemonte, Italia – 8c

SUOSITUSVIINIT A LA SOMMELIER  56 / hlö

Freistil Muskateller 2015, Phillip Kuhn, Pfalz, Saksa – 16cl
Barbera d’Alba 2004, Camparo, Piemonte, Italia– 24cl
Mülheimer Helenenkloster Riesling Auslese 2012, Max Ferd. Richter, Mosel, Saksa– 8cl

 

MAISTELUMENU `SAPHAN MAI´ 69

GREEN SHELL MUSSEL `RED NAHM JIM´
vihersimpukka, punainen nahm jim dressing, merileväkaviaaria

AROMATIC THAI SAUSAGE CHA PLU
grillattua Farangin makkaraa cha plu -lehdellä, palmusokeri-maapähkinädressing

SOM TAM PRAWNS `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, käsinkuorittuja katkarapuja, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia, rapeaa sitruunanruohoa ja limenlehteä, rapeaa sipulia

SEARED SCALLOPS `TURMERIC CURRY´
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, katkarapua, limelehteä, sitruunanruohoa, paahdettua kookosta

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silkentofua

`RED CURRY´, GREENLAND HALIBUT & PRAWNS `CHILI JAM´
punaista currya, sinipallasta, käsinkuorittuja katkarapuja `chili jam´, cha plu -lehteä, inkivääriä, thaibasilikaa, kookoskermaa

THAI JASMIN RICE

`THAI WAFER III´
rapeaa vohvelia, inkiväärimarenkia, thaihedelmiä

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

THAI JASMIN RICE

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 46 / hlö

Gorka Izagirre 2016, Gorka Izagirre, Bizkaiko Txakoli, Espanja – 12cl
Würzer 2016, Seifried Estate Winery, Nelson, Uusi-Seelanti – 16cl
Punainen 2012, Philipp Kuhn, Pfalz, Saksa – 16cl
Marsala Superiore Riserva Dolce, Martinez Marsala, Sisilia, Italia – 8cl

l

 

FARANG `VEGE´ MAISTELUMENU 62

CHA PLU, `LOCAL TOFU, SHALLOT & SMOKY CHILI´
tofua, paahdettu salotti-chili relissi, cashewpähkinää, kookosta

TOFU & DAIKON `VIETNAM´
silkentofua, pikkelöityä daikonia, aasialaisia yrttejä, mustariisietikkadressing

SOM TAM`FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CAULIFLOWER `KHARAPAO´
paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´, sieniliemi

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silkentofua

`RED CURRY´ & BLACK VINE, GRILLED EGGPLANT
punaista currya, grillattua munakoisoa, thaimunakoisoa, rapeaa riisinuudelia, inkivääriä, thaibasilikaa, kookoskermaa

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 23´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, mango-mandariini sorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 42 / hlö

Würzer 2016, Seifried Estate Winery, Nelson, Uusi-Seelanti – 16cl
Le 3 Seuri Freisa d’Asti 2013, Tenuta Tamburnin, Piemonte, Italia – 24cl
Moscato d’Asti 2016, Paolo Saracco, Piemonte, Italia – 8cl