Tasting menu

Farangin maistelumenu on tarkoin valittu kokonaisuus kaakkoisaasialaisten keittiöiden antimista. Istu, nauti ja anna makujen kuljettaa. Maistelumenut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

FARANG MAISTELUMENU 64

CHA PLU, `SMOKED SALMON´
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää, paahdettua riisiä, taimenenmätiä

HAMACHI & SALMON SASHIMI `SESAME COCONUT SOY´
hamachi- ja lohisashimia, seesamilla maustettu kookos-soijadressing,
rapeaa sipulia, taimenenmätiä

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinää,
`nahm jim´ -dressing

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa

THAI-ROTI BREAD, MUSSAMAN CURRY

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

RENDANG CURRY & CARAMELIZED VEAL CHEEK
rendangcurrya, haudutettua vasikanposkea, paahdettua sipulia ja kookosta,
pikkelöityä inkivääriä, korianteria

THAI JASMIN RICE

`GUCÚATHAI´
mallas-suklaakakkua, Thai-kahvijäätelöä, pandan-kookoskermaa, rapeaa suklaata,
rapeaa hirssimallas `crumblea´

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 42 / hlö

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER  56 / hlö

 

MAISTELUMENU `THAPCHANG´ 69

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´
vihersimpukka, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, thaibasilikaa, merileväkaviaaria

LAMB SAUSAGE `CHIANG MAI´, CHA PLU
Farangin lammasmakkaraa cha plu -lehdellä, chiliä, sitruunaruohoa, kevätsipulia,
vihreä `nahm jim´-dressing

GREEN CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua,
paahdettua kookosta, thaibasilikaa

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia,
rapeaa sitruunaruohoa ja limenlehteä, rapeaa sipulia

SCALLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä,
limeä, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

BRAISED COD `JUNGLE CURRY & CHILI JAM´
haudutettua turskaa, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya,
valkosipulin kukkaa, sokerihernettä, `nahm pla prik´ -dressing

THAI JASMIN RICE

`OLEANG´
Thai-kahvilla maustettu suklaa creme-caramel

`MEK HONG UN´
Mekhong-viskillä marinoitua ananasta, papaija-lime kompottia,
passiohedelmä-cremeä, kookossorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 46 / hlö

 

FARANG `VEGE´ MAISTELUMENU 62

CHA PLU, `LOCAL TOFU & EGGPLANT´
kotimaista tofua, paahdettua munakoiso-salottirelissiä,
korianteria, kookospähkinää

PORTOBELLO & DAIKON `VIETNAMESE´
marinoitua portobello sientä, pikkelöityä daikonia,
aasialaisia yrttejä, mustariisietikkadressing

GREEN CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua,
paahdettua kookosta, thaibasilikaa

ROASTED PUMPKIN `KHARAPAO´
paahdettua kurpitsaa, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´,
paahdettuja kurpitsansiemeniä

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

RENDANG CURRY, TEMPEH & BURNT CAULIFLOWER
rendang currya, grillattua tempehiä, poltettua kukkakaalia, cashewpähkinää,
kookosta, pikkelöityä inkivääriä, korianteria

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 25´

thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä,
inkivääri-mustikkasorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

SUOSITUSVIINIT MENULLE 42 / hlö