Tasting menu

Farangin maistelumenu on tarkoin valittu kokonaisuus kaakkoisaasialaisten keittiöiden antimista. Istu, nauti ja anna makujen kuljettaa. Maistelumenut tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

FARANG MAISTELUMENU 64

CHA PLU, `SMOKED SALMON´
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää, paahdettua riisiä, taimenenmätiä

HAMACHI SASHIMI `SESAME BLACK VINE´
hamachi-sashimia, seesamilla maustettu mustariisietikka dressing, rapeaa sipulia,
taimenenmätiä

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua,
maapähkinä, `nahm jim´ -dressing

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa

THAI-ROTI BREAD, YELLOW CURRY

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

CARAMELIZED BEEF CHEEK `JUNGLE CURRY & CHILI JAM´
haudutettua häränposkea, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya,
kookoskermaa, thaimunakoisoa, `nahm pla prik´ -dressing

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 24´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä,
vanilja-kookoskermalientä, rambutan-vadelmasorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 42 / hlö

Gorka Izagirre 2016, Gorka Izagirre, Bizkaiko Txakoli, Espanja – 16cl
Farang Shiraz Mourvedre 2012, Hewitson, Barossa Valley, Australia – 24cl
Bigarò, Elio Perrone, Piemonte, Italia – 8cl

SUOSITUSVIINIT A LA SOMMELIER  56 / hlö

Rielsing Kabinett Klostergarten 2007, Carl Loewen, Mosel, Saksa – 16cl
Barbera d’Alba Superiore 2007, Camparo, Piemonte, Italia– 24cl
Muzsa Cuvée 2010, Fox Bros, Tokaji, Unkari – 8cl

 

MAISTELUMENU `NAMDAENG´ 69

GREEN SHELL MUSSEL `RED NAHM JIM´
vihersimpukka, punainen chili-lime -dressing, merileväkaviaaria

AROMATIC THAI SAUSAGE CHA PLU
grillattua Farangin makkaraa cha plu -lehdellä, palmusokeri-maapähkinädressing

GREEN CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua,
paahdettua kookosta, thaibasilikaa

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia,
rapeaa sitruunaruohoa ja limenlehteä, rapeaa sipulia

SCALLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä,
limeä, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

`YELLOW CURRY´ BRAISED COD & WOK ROASTED CARROTS
keltaista currya, haudutettua turskaa, paahdettua porkkanaa, sitruunaöljyä,
kookoskermaa, paahdettua kookosta

THAI JASMIN RICE

`THAI WAFER III´
rapeaa vohvelia, kaffirlimemarenkia, thaihedelmiä

`MEKONG RIVER 2.0´
pehmeää banaanikakkua, thaiviskillä karamellisoitua banaania,
Mekong-viski karamellia, kaffirlimejäätelöä

THAI JASMIN RICE

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 46 / hlö

Pinot Grigio 2016, J. Hofstätter, Alto Adige, Italia – 12cl
Les Perles Rares 2015, Domaine Laurent Vogt. Alsace, Ranska – 16cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska – 16cl
Beerenauslese 2015, Lenz Moser, Burgenland, Itävalta – 8cl

 

FARANG `VEGE´ MAISTELUMENU 62

CHA PLU, `LOCAL TOFU & CHILI JAM TOMATO´
kotimaista tofua, Farangin `chili jamilla´ maustettu tomaattirelissi,
kuivattua tomaattia

TOFU & DAIKON `VIETNAM´
silkentofua, pikkelöityä daikonia, aasialaisia yrttejä, mustariisietikkadressing

GREEN CURRY COCONUT SALAD
salaatti vihreästä papaijasta, vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua,
paahdettua kookosta, thaibasilikaa

CAULIFLOWER `KHARAPAO´
paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´, sienilientä

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua

`YELLOW CURRY´ & WOK ROASTED CARROTS
keltaista currya, paahdettua porkkanaa, sokerihernettä, sitruunaöljyä,
kookoskermaa, paahdettua kookosta

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 24´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä,
kookoskermalientä, rambutan-vadelmasorbettia

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 42 / hlö

Les Perles Rares 2015, Domaine Laurent Vogt. Alsace, Ranska – 16cl
Pinot Noir Dorflagen 2015, Pittnauer, Burgenland, Itävalta – 24cl
Bigarò, Elio Perrone, Piemonte, Italia – 8cl