Lounas 30.-31.5

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27
3 ruokalajia 32

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinä `nahm jim´-dressing

PORK RIBS `SATAY´
paahdettuja possun ribsejä, pähkinäistä satay-kastiketta, maapähkinärelissiä, kookoskermaa, sitruunaruohoa

SOM TAM PRAWNS `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, käsinkuorittuja katkarapuja, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

 

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

ROASTED SALMON `DTOM KHA´
aromaattinen kookoskermaliemi, chiliöljyä, paahdettua kookosta

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenang-currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissiä

 

JÄLKEEN

`HOLA HOLA 24´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, vanilja-kookoskermalientä, rambutan-vadelmasorbettia

`ULUWATU´
vaniljalla maustettu jogurttia, inkivääri-omenalientä, rapeaa omenaa, omenasorbettia

MAISTELUMENU `CHANTHIMA´ 64 / hlö

 GREEN SHELL MUSSEL `RED NAHM JIM´
vihersimpukka, punainen chili-lime -dressing, merileväkaviaaria

CHA PLU, CRISPY PORK & LEMONGRASS
rapeaa suolattua possunkylkeä, cha plu -lehtiä, sitruunaruohoa, minttua, kevätsipulia,
vihreä `nahm jim´-dressing

SMOKED SALMON SALAD, PAPAYA & WATERMELON
salaatti vihreästä papaijasta, savustettua lohta, vesimelonia, lime`chili jam´-dressing, tuoretta kaffirlimen lehteä

CRISPY BEEF BRISKET, BLACK VINEGAR & ROASTED RICE
salaatti banaaninkukasta ja papaijasta, haudutettua häränrintaa, mustariisietikkaa,
paahdettua riisiä, minttua, kevätsipulia

SCALLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä,
limeä, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua
silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya,
paahdettua maapähkinää,kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`KOH SAMUI SUNSET´
thai-teecremeä, rapeaa teetä, veriappelsiini granitea, thaibasilika-litsisorbettia

 

SUOSITUSVIINIT  39/hlö
Pinot Grigio 2016, J. Hofstätter Alto Adige,
Italia – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon,
Ranska – 24cl
Moscato d’Asti 2016, Paolo Saracco, Piedmont,
Italia  – 8cl

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GREEN SHELL MUSSEL `RED NAHM JIM´
vihersimpukka, punainen chili-lime -dressing, merileväkaviaaria

SMOKED SALMON SALAD, PAPAYA & WATERMELON
salaatti vihreästä papaijasta, savustettua lohta, vesimelonia, lime`chili jam´-dressing, tuoretta kaffirlimen lehteä

CRISPY BEEF BRISKET, BLACK VINEGAR & ROASTED RICE
salaatti banaaninkukasta ja papaijasta, haudutettua häränrintaa, mustariisietikkaa, paahdettua riisiä, minttua, kevätsipulia

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua
silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya,
paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`MEKONG RIVER 2.0´
pehmeää banaanikakkua, thaiviskillä karamellisoitua banaania, Mekong-viski karamellia, kaffirlimejäätelöä

 

SUOSITUSVIINIT 36/hlö
Pinot Grigio 2016, J. Hofstätter Alto Adige,
Italia – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon,
Ranska – 16cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac,
Ranska – 8cl