Lounas 2.-3.5.2017

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27
3 ruokalajia 32

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, `nahm jim´dressing

`LARB MOO´
minced pork salad, red nahm jim dressing, coconut caramel, sprouts, snake beand, rosated rice, baby gem

SOM TAM & CRISPY SQUID `SALT & PEPPER´
green papaya salad, crispy fried squid, peanuts, tamarind, snake bean

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

BEEF CHEEK `SEREMBAN´
well braised beef cheecks, aromatic chili broth, mint and sprout salad

`FARANG TOM YAM´ SALMON AND SHRIMPS
hot `n´ sour –broth, lemon grass, roasted salmon, hand-peeled prawns, cherry tomatoes, thai basil

JÄLKEEN

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

`SIAM SIAM´
ginger almond cake, grapefuit, peach sorbet

 

 

 

 

MAISTELUMENU
`PRADIPHAT´ 64/hlö

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´
vihersimpukka, kurkumacurrya, limelehteä, sitruunanruohoa, merileväkaviaaria

CHA PLU, CRISPY PORK & LEMONGRASS
rapeaa suolattua possunkylkeä, cha plu -lehtiä, sitruunaruohoa, minttua, kevätsipulia, vihreä `nahm jim´-dressing

SOM TAM `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CRISPY COCONUT PORK RIBS
rapeaksi paahdettua possun ribsejä, paahdettu kookosdressing, rapeaa kookosta, korianteria, chiliä

`TOM YAM´ GRILLED TIGER PRAWNS
grillattuja tiikerirapuja,` tom yam´ -dressing, limelehteä, thaibasilikaa

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 39/hlö

100 Hügel Silvaner 2015, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Saksa – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska – 24cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac, Ranska – 8cl

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´
vihersimpukka, kurkumacurrya, limelehteä, sitruunanruohoa, merileväkaviaaria

SOM TAM `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CRISPY COCONUT PORK RIBS
rapeaksi paahdettua possun ribsejä, paahdettu kookosdressing, rapeaa kookosta, korianteria, chiliä

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`MEKONG RIVER 2.0´
pehmeää banaanikakkua, thaiviskillä karamellisoitua banaania, kristallisoitua tamarindia, `young coconut´ -jäätelöä

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 36/hlö

100 Hügel Silvaner 2015, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Saksa – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska – 16cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac, Ranska – 8cl