Lounas 23.-24.1.2018

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27 / hlö
3 ruokalajia 32 / hlö

 

ALKUUN 

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinää,
`nahm jim´-dressing

PORK & PRAWNS `TUMZAAB´
vihreää mangoa, käsinkuorittuja katkarapuja, suolattua possunkylkeä, grillattuja tiikerirapuja, sitruunaruohoa, punainen nahm jim, kookoskermaa, thaibasilikaa

CRISPY DUCK & RED CURRY COCONUT SALAD
haudutettua, rapeaksi paistettua ankankoipea, vihreää papaijaa,
paahdettu punainen curry -dressing, litsiä, paahdettua kookosta, thaibasilikaa

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

BRAISED VEAL CHEEK `SEREMBAN´
pitkään haudutettua vasikanposkea, mausteinen mustariisietikka liemi,
minttu-itu salaatti `hot n sour´

`TOM YAM´ GRILLED TIGER PRAWNS
grillattua tiikerirapua, riisinuudelia, tom yam liemi, limenlehteä, thaibasilikaa


JÄLKEEN

`CHOCO & CINNAMON
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia,
rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumble´

`FARANG BOUNTY `
vaahdotettua kookosta, suolakaramellia, tummaa suklaata,
paahdettua kookosta `young coconut´ sorbettia

MAISTELUMENU `THAWON´ 64 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

CURED ALBACORE `COCONUT & LIME´
kaffirlimellä maustettua Albacore-tonnikalaa, kookoskerma-limedressing, aasialaisia yrttejä

SOM TAM `ISAN STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, tomaattia, vihreää pitkäpapua, valkosipulia, chiliä, paahdettua maapähkinää, `nahm jim´ dressing

SZECHUAN PORK RIBS & PLUM-CARAMEL
szechuan maustettuja rapeita possun ribsejä, luumu-palmusokerikaramellia

SCALLOPS `TURMERIC CURRY´
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, katkarapua, thaibasilikaa, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ ROASTED SALMON
kookospaahdettua lohta, pähkinäistä mussaman currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumblea´

SUOSITUSVIINIT MENULLE  39/hlö

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM `ISAN STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, tomaattia, vihreää pitkäpapua, valkosipulia, chiliä, paahdettua maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

SZECHUAN PORK RIBS & PLUM-CARAMEL
szechuan maustettuja rapeita possun ribsejä, luumu-palmusokerikaramellia

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ ROASTED SALMON
kookospaahdettua lohta, pähkinäistä mussaman currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumblea´

SUOSITUSVIINIT MENULLE 36/hlö