Lounas 19.-20.10.2017

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27
3 ruokalajia 32

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinä `nahm jim´ -dressing

GREEN CURRY COCONUT SALAD & SHRIMPS
salaatti vihreästä papaijasta, käsinkuorittuja katkarapuja, paahdettu vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua, paahdettua
kookosta, thaibasilikaa

CRISPY DUCK LEG, `SZECHUAN SALT´ &
PLUM SAUCE
haudutettua, rapeaksi paistettua ankankoipea, Farangin chilidressing, luumukaramellia

 

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

MUSSAMAN CURRY, BRAISED LAMB NECK
mausteista mussaman currya, aromaattisessa kookosliemessä haudutettua karitsanniskaa, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa,
kookos-kurkkurelissi

RENDANG CURRY, ROASTED EGGPLANT
rendang currya, paahdettua thaimunakoisoa, cashewpähkinää, kookosta,
pikkelöityä inkivääriä, korianteria

 

JÄLKEEN

`KOH SAMUI SUNSET 2.0´
thai-teecremeä, rapeaa teetä, persikkagranitea, thaibasilikacremeä, litsisorbettia

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, maitosuklaa-hirssi `crumblea´

 

MAISTELUMENU `PAK KHLONG´ 64 / hlö

 GREEN SHELL MUSSEL `TOM YAM´
vihersimpukka, Farangin `tom yam´ -dressing, merileväkaviaaria

GRILLED CHICKEN CHA PLU
Mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM TAMARIND
salaatti vihreästä papaijasta, tamarindia, pitkäpapua, paahdettua maapähkinää

CRISPY PORK, COCONUT CHILI-JAM
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, `chili-jam´-kookosdressing,

SCOLLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä, limeä, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä mussaman -currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`KOH SAMUI SUNSET 2.0´
thai-teecremeä, rapeaa teetä, persikkagranitea, thaibasilikacremeä, litsisorbettia

 

SUOSITUSVIINIT  39/hlö

Silvaner 2016, Weingut Wittmann,
Rheinhessen, Saksa – 12cl
Farang Shiraz Mourvedre, Barossa Valley,
Australia – 24cl
Malvasia di Castenuovo Don Bosco 2015, Tenuta Tamburnin, Asti, Piemonte, Italia – 8cl

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
Mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM TAMARIND
salaatti vihreästä papaijasta, tamarindia, pitkäpapua, paahdettua maapähkinää

CRISPY PORK, COCONUT CHILI-JAM
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, `chili-jam´-kookosdressing

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä mussaman -currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 25´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, inkivääri-mustikkasorbettia

 

SUOSITUSVIINIT 36/hlö

Silvaner 2016, Weingut Wittmann,
Rheinhessen, Saksa – 12cl
Farang Shiraz Mourvedre, Barossa Valley,
Australia – 16cl
Malvasia di Castenuovo Don Bosco 2015, Tenuta Tamburnin, Asti, Piemonte, Italia – 8cl