Lounas 19-20.9.2017

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27
3 ruokalajia 32

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinä `nahm jim´ -dressing

SOM TAM & CRISPY PRAWNS
salaatti vihreästä papaijasta, rapeaksi paahdettua katkarapua, maapähkinää, tamarindia, vihreää pitkäpapua

PORK RIBS `HANOI´
haudutettua ja paneroitua possun `ribsiä´, paahdettu riisi–mustariisietikkadressing,
rapeaa sipulia, sitruunaruohoa, minttua

 

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

VEAL CHEEK `SEREMBAN´
pitkään haudutettua vasikanposkea, aromaattinen chililiemi, minttu-itusalaattia

`TOM YAM´ GRILLED SALMON
grillattua lohta, riisinuudelia, `tom yam´ -liemi, limenlehteä, thaibasilikaa, katkarapua

 

JÄLKEEN

`KOH SAMUI SUNSET 2.0´
thai-teecremeä, rapeaa teetä, persikkagranitea, thaibasilikacremeä, litsisorbettia

`SIEM REAP´
suklaakakkua, minttua ja vadelmaa, kristallisoitua suklaata, litsi-vadelmasorbettia

 

MAISTELUMENU `PAK KHLONG´ 64 / hlö

 GREEN SHELL MUSSEL `TOM YAM´
vihersimpukka, Farangin `tom yam´ -dressing, merileväkaviaaria

GRILLED CHICKEN CHA PLU
Mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM TAMARIND
salaatti vihreästä papaijasta, tamarindia, pitkäpapua, paahdettua maapähkinää

CRISPY PORK, COCONUT CHILI-JAM
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, `chili-jam´-kookosdressing,

SCOLLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä, limeä, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä mussaman -currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`KOH SAMUI SUNSET 2.0´
thai-teecremeä, rapeaa teetä, persikkagranitea, thaibasilikacremeä, litsisorbettia

 

SUOSITUSVIINIT  39/hlö

Silvaner 2016, Weingut Wittmann,
Rheinhessen, Saksa – 12cl
Farang Shiraz Mourvedre, Barossa Valley,
Australia – 24cl
Malvasia di Castenuovo Don Bosco 2015, Tenuta Tamburnin, Asti, Piemonte, Italia – 8cl

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
Mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM TAMARIND
salaatti vihreästä papaijasta, tamarindia, pitkäpapua, paahdettua maapähkinää

CRISPY PORK, COCONUT CHILI-JAM
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, `chili-jam´-kookosdressing

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä mussaman -currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`HOLA HOLA 25´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, inkivääri-mustikkasorbettia

 

SUOSITUSVIINIT 36/hlö

Silvaner 2016, Weingut Wittmann,
Rheinhessen, Saksa – 12cl
Farang Shiraz Mourvedre, Barossa Valley,
Australia – 16cl
Malvasia di Castenuovo Don Bosco 2015, Tenuta Tamburnin, Asti, Piemonte, Italia – 8cl