Lounas 28.-29.3.2017

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 25
3 ruokalajia 29

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
Pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, `nahm jim´dressing

`LARB MOO´
salaatti jauhetusta possusta, punainen nahm jim-dressing, kookoskaramellia, ituja, pitkäpapua, paahdettua riisiä, baby gem salaatinlehtiä

SOM TAM & CRISPY SQUID `SALT & PEPPER´
salaatti vihreästä papaijasta, rapeaksi paistettua mustekalaa, maapähkinää, tamarindia, vihreää pitkäpapua

 

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

BEEF CHEEK `SEREMBAN´
pitkään haudutettua häränposkea, aromaattinen chililiemi, minttu-itusalaattia

`FARANG TOM YAM´ SALMON AND SHRIMPS
hot `n´ sour –liemi, sitruunaruohoa, paahdettua lohta, käsinkuorittuja katkarapuja, kirsikkatomaattia, thaibasilikaa

JÄLKEEN

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

`SIAM SIAM´
mantelikakkua, inkivääri marenkia, valkosuklaa-passionkreemiä, limejäätelöä

 

 

 

 

MAISTELUMENU
`PRADIPHAT´ 62/hlö

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´
vihersimpukka, kurkumacurrya, limelehteä, sitruunanruohoa, merileväkaviaaria

CHA PLU, CRISPY PORK & LEMONGRASS
rapeaa suolattua possunkylkeä, cha plu -lehtiä, sitruunaruohoa, minttua, kevätsipulia, vihreä `nahm jim´-dressing

SOM TAM `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CRISPY COCONUT PORK RIBS
rapeaksi paahdettua possun ribsejä, paahdettu kookosdressing, rapeaa kookosta, korianteria, chiliä

`TOM YAM´ GRILLED TIGER PRAWNS
grillattuja tiikerirapuja,` tom yam´ -dressing, limelehteä, thaibasilikaa

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 39/hlö

Riesling Venture 2014, Breuer-Mehrlein-Lundén, Rheingau, Saksa – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska – 24cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac, Ranska – 8cl

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´
vihersimpukka, kurkumacurrya, limelehteä, sitruunanruohoa, merileväkaviaaria

SOM TAM `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

CRISPY COCONUT PORK RIBS
rapeaksi paahdettua possun ribsejä, paahdettu kookosdressing, rapeaa kookosta, korianteria, chiliä

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

THAI JASMIN RICE

`MEKONG RIVER 2.0´
pehmeää banaanikakkua, thaiviskillä karamellisoitua banaania, kristallisoitua tamarindia, `young coconut´ -jäätelöä

 

Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle.

 

SUOSITUSVIINIT 36/hlö

Riesling Venture 2014, Breuer-Mehrlein-Lundén, Rheingau, Saksa – 12cl
La Tire 2015, Jeff Carrel, Lanquedoc-Roussillon, Ranska – 16cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac, Ranska – 8cl