Lounas 23.-24.11.2017

Lounasaikaan tarjoamme kahden, kolmen, kuuden tai kahdeksan ruokalajin menukokonaisuuksia. Keittiömestarimme on suunnitellut maistelumenun, jonka valitsemalla koko pöytäseurueelle pääsette upealle makumatkalle.


LOUNAS

2 ruokalajia 27
3 ruokalajia 32

ALKUUN

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua,
maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

CRISPY ROASTED DUCK & FRESH BANANA BLOSSOM
salaatti tuoreesta banaaninkukasta, paahdettua ankankoipea,
litsiä, kirsikkatomaattia, minttua, tamarindia

CURED ALBACORE `COCONUT & LIME´
kaffirlimellä maustettua Albacore-tonnikalaa,
kookoskerma-limedressing, aasialaisia yrttejä

PÄÄRUOAKSI

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL
haudutettua, rapeaksi paistettua possunkylkeä, karamellia, riisiviinietikkaa

FRIED SALMON `JUNGLE CURRY & CHILI JAM´
paahdettua lohta, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya,
valkosipulin kukkaa, sokerihernettä, `nahm pla prik´ -dressing

MUSSAMAN CURRY, BRAISED LAMB NECK
mausteista mussaman currya, aromaattisessa
kookosliemessä haudutettua karitsanniskaa,
paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, kookos-kurkkurelissi

JÄLKEEN

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia,
rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumble´

`LOI KRATHONG´
grillattua ananasta, marenkia, karamellisoitua banaania,
kookosjäätelöä

MAISTELUMENU `THAWON´ 64 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

CURED ALBACORE `COCONUT & LIME´
kaffirlimellä maustettua Albacore-tonnikalaa, kookoskerma-limedressing, aasialaisia yrttejä

SOM TAM `ISAN STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, tomaattia, vihreää pitkäpapua, valkosipulia, chiliä, paahdettua maapähkinää, `nahm jim´ dressing

SZECHUAN PORK RIBS & PLUM-CARAMEL
szechuan maustettuja rapeita possun ribsejä, luumu-palmusokerikaramellia

SCALLOPS `TURMERIC CURRY´
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, katkarapua, thaibasilikaa, merileväkaviaaria

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ ROASTED SALMON
kookospaahdettua lohta, pähkinäistä mussaman currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumblea´

SUOSITUSVIINIT MENULLE  39/hlö

 

FARANG MAISTELUMENU 57 / hlö

GRILLED CHICKEN CHA PLU
mussamankanaa cha plu -lehdellä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, chiliä, korianteria

SOM TAM `ISAN STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta, tomaattia, vihreää pitkäpapua, valkosipulia, chiliä, paahdettua maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

SZECHUAN PORK RIBS & PLUM-CARAMEL
szechuan maustettuja rapeita possun ribsejä, luumu-palmusokerikaramellia

MORNING GLORY, CRISPY `SALT & PEPPER´ TOFU
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silken tofua

`MUSSAMAN CURRY´ ROASTED SALMON
kookospaahdettua lohta, pähkinäistä mussaman currya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, pikkelöityä inkivääriä

THAI JASMIN RICE

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumblea´

SUOSITUSVIINIT MENULLE 36/hlö