Äitienpäivä 14.5.2017

Tervetuloa juhlistamaan äitienpäivää Farangiin 14.5.2017! Äitienpäivänä tarjoilemme yhtä menukokonaisuutta koko pöytäseurueelle. Tarjolla on vaihtoehtoisesti vegemenu kasvisruokailijoille tai junior menu perheen pienimmille. Otamme mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat huomioon ennakkoon ilmoitetun perusteella.

MENU `THEE MAAE´ 62:- / hlö

 

CHA PLU `SMOKED SALMON´
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää,
paahdettua riisiä, taimenenmätiä

GREEN SHELL MUSSEL, GREEN `NAHM JIM´
vihersimpukka, vihreä `nahm jim´ dressing, korianteria, merikeväkaviaaria

GREEN MANGO & PRAWNS `TUMZAAB´
vihreää mangoa, käsinkuorittuja katkarapuja, tiikerirapuja, sitruunaruohoa, makea chili-lime dressing, thaibasilikaa

GRILLED PORK `SATAY´
grillattuja possunribsejä, pähkinäistä
satay-kastiketta, maapähkinärelissiä, kookoskermaa, korianteria

BRAISED VEAL CHEEK `JUNGLE CURRY
haudutettua vasikan poskea, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle currya, thai munakoisoa,
`nahm pla prik´ -dressing

THAI JASMINE RICE – thai jasmiiniriisiä

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER
39:-/ hlö

100 Hügel Silvaner 2015, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Saksa – 16cl
Autocarro nr 27 2013, Herdade do Portocarro, Torrão, Portugali -16cl
Cuvée du Château 2009, Grande Maison, Monbazillac, Ranska – 8cl

 

MENU `JUNIOR´ 26:- / hlö

 

CHICKEN SATAY
grillattuja kana `satay´-tikkuja, kookoskermaa,
paahdettua maapähkinää

CRISPY PALM SUGAR PORK
rapeaksi paistettua haudutettua possua, palmusokerikaramellia

THAI JASMINE RICE – thai jasmiiniriisiä

BANANA & VANILLA
karamellisoitua banaania, vaniljajäätelöä

`THEE MAAE´ VEGE 62:- / hlö

 

CHA PLU LEAF, `ASPARAGUS´
valkoista parsaa cha plu -lehdellä,
kookospähkinää, makeaa tamarindia

CHA PLU, `LOCAL TOFU & PUMPKIN´
suomalaista tofua, kurpitsaa, paahdettu
salotti-chili relissi, rapeita kurpitsansiemeniä

SOM TAM `FARANG STYLE´
salaatti vihreästä papaijasta,
vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia,
tamarindia

GRILLED EGGPLANT & ROASTED
PEANUT DRESSING
grillattua thaimunakoisoa, sitruunaruohoa, korianteria, rapeaa sipulia, maapähkinädressing

GREEN CURRY & GRILLED CARROTS
vihreää currya, grillattua porkkanaa,
sokerihernettä, thaibasilikaa,
kookoskermaa

THAI JASMINE RICE – thai jasmiiniriisiä

`HOLA HOLA 23´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä,
vanilja-kookoskermalientä, mango-mandariinisorbettia

SUOSITUSVIINIT MENULLE A LA SOMMELIER
39:-/ hlö

100 Hügel Silvaner 2015, Weingut Wittmann, Rheinhessen, Saksa – 16cl
Anthos 2015, Matteo Correggia,
Piemonte, Italia – 16cl
Moscato d’Asti 2016, Paolo Saracco,
Piemonte, Italia – 8cl