Menu

Farangin ruoka perustuu tuoreuteen, käsityö- ja ammattitaitoon ja kovaan työhön. Kaikki valmistetaan ravintolan omassa keittiössä oikopolkuja karttaen. Kaikkeen on laitettu niin sydäntä kuin aikaakin.

ALKUUN

GREEN SHELL MUSSEL `CHILI JAM & COCONUT´ 4
vihersimpukka, Farangin `chili jam -dressing´, merileväkaviaaria

CHA PLU, `SMOKED SALMON´     4
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää, paahdettua riisiä, taimenenmätiä

CHA PLU, `LOCAL TOFU & PUMPKIN´     4
suomalaista tofua, kurpitsaa, paahdettu salotti-chili relissi, rapeita kurpitsansiemeniä

CRISPY PRAWN CRACKER,       5
THAI-STYLE RAW BEEF `CHILI JAM´
rapukakku, Farangin `chili jamilla´ maustettu marmorihärkätartar, rapeaa sipulia, paahdettua riisiä

CHA PLU, CRISPY PORK & LEMONGRASS     14/4kpl
rapeaa suolattua possunkylkeä, cha plu -lehtiä, sitruunaruohoa, minttua, kevätsipulia, vihreä `nahm jim´-dressing

 

FREESIT JAETTAVAT RUUAT

HAMACHI & SALMON SASHIMI     23
`COCONUT & LIME´
hamachi- ja lohi sashimia, kookoskerma-limedressing, taimenen mätiä

GREEN MANGO SALAD, ROASTED      24
EGGPLANT RELISH & CASHEW NUTS
salaatti vihreästä mangosta, paahdettua munakoisoa ja tempehiä, cashewpähkinää, thaibasilikaa, minttua, kookoskermaa, punainen `nahm jim´ -dressing

SOM TAM PRAWNS `FARANG STYLE´     26
salaatti vihreästä papaijasta, käsinkuorittuja katkarapuja, vihreää pitkäpapua, chiliä, kirsikkatomaattia, tamarindia

GRILLED SQUID, GREEN `NAHM JIM´ &     26
ROASTED COCONUT CHILI JAM
grillattua mustekalaa ja possua, tuoretta banaanikukkaa, kookos `chili jam´ -dressing, thaibasilikaa, rapeaa sipulia ja sitruunanruohoa

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´   26
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinä `nahm jim´ -dressing

ROASTED BEEF & CASHEW NUTS,     26
BANANA BLOSSOM SALAD
salaatti banaaninkukasta ja papaijasta, paahdettu currydressing, haudutettua häränrintaa, mustariisietikkaa, limenlehteä, thaibasilikaa, vihreää chiliä

CRISPY COCONUT PORK RIBS     26
rapeaksi paahdettua possun ribsejä, paahdettu-kookosdressing, rapeaa kookosta, korianteria, chiliä

GRILLED CHICKEN `SATAY & COCONUT´    26
& FARANG’S CHILI SAUCE
grillattuja kanavartaita, pähkinäistä satay-kastiketta, maapähkinärelissiä, kookoskermaa, sitruunaruohoa, Farangin chilidressing

GRILLED TIGER PRAWNS,     28
`TAMARIND & CHILI DRESSING´
grillattuja tiikerirapuja, paahdettu salotti-chili relissi, tamarindia, limenlehteä, kookoskermaa

GRILLED PUMPKIN `STEAK´     25
ROASTED PEANUT DRESSING
grillattua kurpitsaa, sitruunaruohoa, korianteria, rapeaa sipulia, maapähkinädressing

LÄMPIMÄT JAETTAVAT RUUAT

SEARED SCALLOPS `TURMERIC CURRY´   27
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, katkarapua, limelehteä, sitruunaruohoa, paahdettua kookosta

`TOM YAM´ GRILLED LOBSTER  (1/2) 30  (1/1)  47
grillattu hummeri, ` tom yam´ -dressing, limelehteä, thaibasilikaa

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL    26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa, korianteria, chiliä

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´    26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia, rapeaa sitruunanruohoa ja limenlehteä, rapeaa sipulia

CARAMELIZED BEEF CHEEK      28
`JUNGLE CURRY & CHILI JAM´
haudutettua häränposkea, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya, kookoskermaa, thaimunakoisoa, `nahm pla prik´ -dressing

`PHAENANG CURRY´ BRAISED LAMB     28
haudutettua karitsaa, pähkinäistä phaenangcurrya, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa, sinapinlehti-kurkkurelissi

ROASTED CAULIFLOWER `KHARAPAO´     24
paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´, sieniliemi

`RED CURRY´ & BLACK VINE     27
GRILLED EGGPLANT
punaista currya, grillattua munakoisoa, thaimunakoisoa, rapeaa riisinuudelia, inkivääriä, thaibasilikaa, kookoskermaa

`RED CURRY´, GREENLAND HALIBUT     28
& PRAWNS `CHILI JAM´
punaista currya, sinipallasta, käsinkuorittuja katkarapuja `chili jam´, cha plu -lehteä, inkivääriä, thaibasilikaa, kookoskermaa

`MASTERSTOCK´ CHICKEN & CHILI JAM      26
haudutettua, rapeaksi paahdettua kanaa, aromaattista `masterstock´- lientä, Farangin chili jamia, rapeaa sipulia

CRISPY DORADA & GREEN MANGO SALAD     27
rapeaksi paistettua kultaotsa-ahventa, banaaninkukkaa, vihreää mangoa, sitruunaruohoa, inkivääriä, punainen `nahm jim´ -dressing

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU     24
vesikrassia, paksoita, rapeakuoriseksi paistettua silkentofua
+ SUOLATTUA POSSUNKYLKEÄ       26

THAI JASMIN RICE   3 / hlö

 

MAKEAT     11

`MEKONG RIVER 2.0´
pehmeää banaanikakkua, thaiviskillä karamellisoitua banaania, kristallisoitua tamarindia, `young coconut´ -jäätelöä

`PHUKET STYLE APPLES´
omena-suolakaramellia, palmusokerihiekkakakkua, omena-inkiväärisorbettia, tuoretta omenaa

`SAMUI CHOCO´
appelsiini-kookos-suklaakakkua, veriappelsiinisorbettia, balilaista vaniljaa, kookostapiokahelmiä

`MALAYSIAN SPRING´
passion-valkosuklaacreme, cashewpähkinäkeksiä, minttujäätelöä, minttugranité, rapeaa valkosuklaata

`HOLA HOLA 23´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, mango-mandariinisorbettia

FARANG SPECIAL FOR TWO  26
kokoelma Farangin jälkiruoista, saatavilla myös useammalle henkilölle

 

Huomioittehan, että emme ota ennakkotilauksia a´la carte-listan annoksista.