Menu

Farangin ruoka perustuu tuoreuteen, käsityö- ja ammattitaitoon ja kovaan työhön. Kaikki valmistetaan ravintolan omassa keittiössä oikopolkuja karttaen. Kaikkeen on laitettu niin sydäntä kuin aikaakin.

ALKUUN

GREEN SHELL MUSSEL `TURMERIC CURRY´  4
vihersimpukka, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, thaibasilikaa, merileväkaviaaria

CHA PLU, `SMOKED SALMON´  5
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää, paahdettua riisiä, taimenenmätiä

CHA PLU, `LOCAL TOFU & EGGPLANT´   4
kotimaista tofua, paahdettua munakoiso-salottirelissiä, korianteria, kookospähkinää

CRISPY PRAWN CRACKER, THAI-STYLE
RAW BEEF `CHILI JAM´   5
rapukakku, Farangin `chili jamilla´ maustettu marmorihärkätartar, rapeaa sipulia,
paahdettua riisiä

COCONUT ROTI BEEF BUN  6
pehmeää thai-rotileipää, aromaattisessa kookoskermassa haudutettua häränrintaa,
Farangin chilidressing, thaikurkkupikkeliä

 

 

FREESIT JAETTAVAT RUUAT

LAMB SAUSAGE `CHIANG MAI´ &
LEMONGRASS  23
Farangin lammasmakkaraa, chiliä, sitruunaruohoa, kevätsipulia, vihreä `nahm jim´-dressing

HAMACHI & SALMON SASHIMI `SESAME
COCONUT SOY´25
hamachi- ja lohisashimia, seesamilla maustettu kookos-soijadressing, rapeaa sipulia, taimenenmätiä

GREEN CURRY COCONUT SALAD 26
salaatti vihreästä papaijasta, vihreä curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua, paahdettua kookosta, thaibasilikaa

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´ 26
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

CRISPY BEEF BRISKET, CHILI & COCONUT  28
salaatti banaaninkukasta ja papaijasta, haudutettua, rapeaksi paistettua häränrintaa,
chili-kookosdressing, paahdettua riisiä,
minttua, kevätsipulia

CRISPY DORADA, PAPAYA & TAMARIND 28
rapeaksi paistettua kultaotsa-ahventa, papaijaa, chiliä, vihreää pitkäpapua, tamarindia, paahdettua maapähkinää

THAI BBQ PORK RIBS & BANANA BLOSSOM
SALAD 26
grillattuja possun ribsejä, banaaninkukkaa, punainen curry -dressing, käsinkuorittuja katkarapuja, sitruunaruohoa

GRILLED MUSSAMAN CHICKEN SKEWERS 26
grillattuja kanavartaita, mussaman -currya, kurkkurelissiä, kookoskermaa, sitruunaruohoa

LÄMPIMÄT JAETTAVAT RUUAT

SCALLOPS, `GREEN CHILI & CORIANDER´ 28
kampasimpukkaa, vihreää chiliä, korianteria, orgaanista kookosöljyä, limeä, merileväkaviaaria

GRILLED TIGER PRAWNS & ROASTED COCONUT DRESSING  28
grillattuja tiikerirapuja, chili-kookosdressing, limenlehteä, kookoskermaa

FARANG LOBSTER & ROASTED COCONUT DRESSING  1/1 47  1/2 30
paahdettu hummeri, chili-kookosdressing, limenlehteä, kookoskermaa

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL   26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa, korianteria, chiliä

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´     26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia, rapeaa sitruunaruohoa ja limenlehteä, rapeaa sipulia

RENDANG CURRY & CARAMELIZED
VEAL CHEEK   29
rendangcurrya, haudutettua vasikanposkea, paahdettua sipulia ja kookosta,
pikkelöityä inkivääriä, korianteria

STIR FRIED GREEN CURRY CHICKEN &
PICKLED CHILI   29
wokattua kanaa ja vihreää curryä, kookosöljyä, pikkelöityä vihreää chiliä,
sitruunaruohoa, thaibasilikaa

ROASTED PUMPKIN `KHARAPAO´ 24
paahdettua kurpitsaa, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´, paahdettuja kurpitsansiemeniä

RENDANG CURRY, TEMPEH & BURNT CAULIFLOWER  27
rendang currya, grillattua tempehiä, poltettua kukkakaalia, cashewpähkinää, kookosta, pikkelöityä inkivääriä, korianteria

BRAISED COD `JUNGLE CURRY & CHILI JAM´   29
haudutettua turskaa, Farangin `chili jamilla´ maustettua jungle-currya, valkosipulin kukkaa, sokerihernettä, `nahm pla prik´ -dressing

CHILI JAM ROASTED WHOLE SEA BASS
`TOM YAM´  28
paahdettu kokonainen meribassi, Farangin `chili jam´, sitruunaruohoa,
`tom yam´ -lientä, thaibasilikaa

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU 24
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua
+ SUOLATTUA POSSUNKYLKEÄ 26

THAI JASMIN RICE 3 / hlö

 

MAKEAT     11

`KOH SAMUI SUNSET 2.0´
Thai-teecremeä, rapeaa teetä, persikkagranitea, thaibasilikacremeä, litsisorbettia

`MT. TAMBORA´
kaneli `sable´, lime-suolakaramellia, vadelmaa, sitruunaruoho-tapiokaa, veriappelsiinisorbettia, marenkia

`GUCÚATHAI´
mallas-suklaakakkua, Thai-kahvijäätelöä, pandan-kookoskermaa, rapeaa suklaata, rapeaa hirssimallas `crumblea´

`MEK HONG UN´
Mekhong-viskillä marinoitua ananasta, papaija-lime kompottia, passiohedelmä-cremeä, kookossorbettia

`HOLA HOLA 25´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, inkivääri-mustikkasorbettia

FARANG SPECIAL FOR TWO  28
kokoelma Farangin jälkiruoista, saatavilla myös useammalle henkilölle

 

Huomioittehan, että emme ota ennakkotilauksia a´la carte-listan annoksista.