Menu

Farangin ruoka perustuu tuoreuteen, käsityö- ja ammattitaitoon ja kovaan työhön. Kaikki valmistetaan ravintolan omassa keittiössä oikopolkuja karttaen. Kaikkeen on laitettu niin sydäntä kuin aikaakin.

ALKUUN

GREEN SHELL MUSSEL `NAHM JIM´     4
vihersimpukka, punainen `nahm jim´ -dressing, sitruunaruohoa, merileväkaviaaria

CHA PLU, `SMOKED SALMON´    5
savustettua lohta cha plu -lehdellä, maapähkinää, paahdettua riisiä, taimenenmätiä

CHA PLU, `LOCAL TOFU & TEMPEH´   4
kotimaista tofua ja tempehiä, tamarindia, korianteria, kookospähkinää

CRISPY PRAWN CRACKER, HAND PEELED
SHRIMPS `CHILI JAM´    5
rapukeksi, Farangin `chili jamilla´ maustettuja käsinkuorittuja katkarapuja, rapeaa sipulia, paahdettua riisiä

CHIN LA LOT `STREET STYLE´    14/4kpl
cha plu -lehteen käärittyä, grillattua possunkylkeä, sitruunaruohoa, Farangin `sweet chili´ -dressing

 

FREESIT JAETTAVAT RUUAT

GRILLED BEEF SIRLOIN, CHILI & COCONUT      26
grillattua härkää, chili-kookosdressing, paahdettua riisiä ja kookosta, chiliä, minttua, kevätsipulia

HAMACHI & SALMON SASHIMI
`COCONUT & LIME´     25
hamachi- ja lohisashimia, kookoskerma-limedressing, rapeaa sipulia, taimenenmätiä

RED CURRY COCONUT SALAD     26
salaatti vihreästä papaijasta, paahdettu punainen curry -dressing, chiliä, vihreää pitkäpapua, paahdettua kookosta, thaibasilikaa

CRISPY SOFTSHELL CRAB `SALT & PEPPER´     26
pehmeäkuorista taskurapua, vihreää mangoa, minttua, maapähkinää, `nahm jim´ -dressing

GREEN PAPAYA SALAD `PORK & PRAWNS´     28
aromaattinen salaatti banaaninkukasta ja papaijasta, suolattua possunkylkeä, käsinkuorittuja katkarapuja, thaibasilikaa, inkivääriä, Farangin
`chili jamilla´maustettu limedressing

SZECHUAN PORK RIBS `SATAY´     26
szechuan maustettuja, grillattuja possun ribsejä, pähkinäistä satay-kastiketta, maapähkinärelissiä, kookoskermaa, sitruunaruohoa

GRILLED MUSSAMAN CHICKEN SKEWERS     26
grillattuja kanavartaita, mussaman currya, kurkkurelissiä, kookoskermaa, sitruunaruohoa

CRISPY DUCK LEG, `SZECHUAN SALT´ &
PLUM SAUCE     28
haudutettua, rapeaksi paistettua ankankoipea, Farangin chilidressing, luumukaramellia

LÄMPIMÄT JAETTAVAT RUUAT

SCALLOPS `TURMERIC CURRY´     28
kampasimpukkaa, kurkumacurrya, sitruunaruohoa, katkarapua, thaibasilikaa, merileväkaviaaria

GRILLED TIGER PRAWNS, `TOM YAM´ & LEMONGRASS     28
grillattuja tiikerirapuja, `tom yam´ -dressing, sitruunaruohoa, limenlehteä

FARANG LOBSTER, `TOM YAM´  1/2   30
& LEMONGRASS                           1/1    47
paahdettu hummeri, `tom yam´ -dressing, sitruunaruohoa, limenlehteä

CRISPY PORK & PALM SUGAR CARAMEL    26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, karamellia, riisiviinietikkaa, korianteria, chiliä

CARAMEL PORK part III `MIN KHAO´    26
haudutettua, rapeaksi paistettua possua, mustariisietikkakaramellia, rapeaa sitruunaruohoa
ja limenlehteä, rapeaa sipulia

`RED CURRY´, SALMON & BANANA LEAF     28
banaaninlehdessä grillattua lohta, punaista currya, käsinkuorittuja katkarapuja `chili jam´, inkivääriä, thaibasilikaa, kookoskermaa

RENDANG CURRY & CARAMELIZED
VEAL CHEEK     29
rendangcurrya, haudutettua vasikanposkea, paahdettua sipulia ja kookosta, pikkelöityä inkivääriä, korianteria

MASTERSTOCK CHICKEN, BLACK VINEGAR & BLACK BEANS     27
masterstockissa haudutettua, rapeaksi paistettua kanaa, wokattua vesikrassia ja paksoita, inkivääriä, valkosipulia, mustapapu -dressing

MUSSAMAN CURRY, BRAISED LAMB NECK     28
mausteista mussaman currya, aromaattisessa kookosliemessä haudutettua karitsanniskaa, paahdettua maapähkinää, kookoskermaa,
kookos-kurkkurelissi

ROASTED CAULIFLOWER `KHARAPAO´     24
paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, chiliä, `holy basil´

RENDANG CURRY, ROASTED EGGPLANT     27
rendang currya, paahdettua thaimunakoisoa, cashewpähkinää, kookosta, pikkelöityä inkivääriä, korianteria

CRISPY DORADA `CHILI JAM´ & LEMON     28
rapeaksi paistettua kultaotsa-ahventa, Farangin `chili jamia´, punainen `nahm jim´ -dressing, kevätsipulia, chiliä, sitruunaa

MORNING GLORY, `SALT & PEPPER´ TOFU     24
vesikrassia, paksoita, rapeaksi paistettua silkentofua
+ SUOLATTUA POSSUNKYLKEÄ

THAI JASMIN RICE 3 / hlö

 

MAKEAT     11

`ONE NIGHT IN KO PHA NGAN´
karamellisoitua banaanikakkua, Sang Som -rommia, passioncrémeä, rommi-ananassorbettia, maapähkinäkrokanttia

`MT. TAMBORA´
kaneli `sable´, lime-suolakaramellia, vadelmaa, sitruunaruoho-tapiokaa, veriappelsiinisorbettia, marenkia

`CHOCO & CINNAMON´
mallas-suklaakakkua, kahvijäätelöä, cassia-kanelikaramellia, rapeaa maitosuklaa-hirssi `crumblea´

`FARANG CHERRY RIPE´
maitosuklaata, hillottua kirsikkaa, paahdettua kookosta, balilaisella pitkäpippurilla maustettua `young coconut´ -sorbettia

`HOLA HOLA 26´
thaityyliin marinoituja hedelmiä, sokerihernettä, kookoskermalientä, mustikka-thaibasilikasorbettia

FARANG SPECIAL FOR TWO  28
kokoelma Farangin jälkiruoista, saatavilla myös useammalle henkilölle

 

Huomioittehan, että emme ota ennakkotilauksia a´la carte-listan annoksista.