Juomat

Farangin viinilistan kulmakivet ovat aromikkuus, harmonisuus ja tasapaino. Nämä tuntuvat ja maistuvat kautta linjan ravintolan ruokatuotteessa ja viinit pyrkivät täydentämään unohtumattoman makuelämyksen. Kaikki viinejä tuottavat maanosat ovat edustettuina viinilistalla. Viinejä ei ole valittu tuotantoalueen tai rypälelajikkeen perusteella, vaan Farangin viinilistalla kulkevat käsi kädessä alsacelaisen pientuottajan Ostertagin biodynaamisesti tuotetut artesaaniviinit ja jättimäisen australialaisen Penfoldsin eri hintaluokista löytyvät laatuviinit.Viiniä valmistetaan ensisijaisesti nautintoaineeksi. Farangissa pyritään välttämään liiallista muodollisuutta eli tyyli on vapaa, mutta pakollinen. Kysymysten herätessä salihenkilökunta auttaa mielellään viini- ja juomavalinnoissa. Jos viini ei ole sinun ”juttusi”, sopii olut loistavasti aasialaisen ruoan kumppaniksi. Kannattaa myös kokeilla erilaisia teelaatuja ja cocktail-listan aasialaisia, eksoottisia erikoisuuksia.