Tomi Björck

Tomi Björck on palkittu keittiömestari ja ravintoloitsija, komentaen Helsingissä neljää ravintolaa, Farangia, Gaijinia, Boulevard Socialia ja Brondaa sekä yhtä Ruotsissa, Farang Tukholmaa. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt tehdä pitkän uran kotimaisissa ja ulkomaisissa Michelin-tähditetyissä huippuravintoloissa.

Tomilta on tullut kaksi omaa keittokirjaa: ”Huippukokin Kotiruokaa” ja ”Huippukokin Kotiruokaa 2″, sekä kaksi keittokirjaa yhtiökumppaninsa Matti Wikbergin kanssa: ”Farang-Modernia Aasialaista” sekä ”Gaijin-Modernia Aasialaista”.

Tomi on myös tuttu televisiosta, mm. ohjelmista Tomin Keittiössä, Masterchef Suomi, Masterchef Junior, Ravintola X ja VIP Masterchef.

Tomi on myös ollut mukana konsultoimassa Finnairia ja Viking Linea. Markkinointi- ja kehitysyhteistyötä Tomi on tehnyt myös HK:n ja Myllärin Luomun kanssa.